Kompanija Autokomerc proslavila 30 godina uspešnog poslovanja

Kompanija Autokomerc proslavila 30 godina uspešnog poslovanja

U sredu, 28. decembra 2022. godine smo proslavili naš veliki jubilej – 30 godina od osnivanja kompanije.

Priča Autokomerca je počela tog istog dana davne 1992. godine, u istorijskom trenutku koji je, za privatno preduzetništvo, bio jako težak.

Kompanija je rasla lagano, ali konstantno. 1996. smo postali prvi uvoznik velikih svetskih brendova Volkswagen i Audi za tadašnju Jugoslaviju. Razvijali smo dilersku mrežu u Srbiji, Crnoj Gori i Republici Srpskoj. Gradili smo nove poslovne objekte, u skladu sa zahtevima  tržišta diversifikovali smo portfolio naših usluga – menjali smo se u skladu sa vremenom, ali smo ostali verni istoj branši i istim brendovima.

U ime domaćina, goste je pozdravio gospodin Rajko Đurđević, osnivač i vlasnik Autokomerca, koji se u svom obraćanju osvrnuo na poteškoće koje su pratile sam početak poslovanja – sankcije, ratovi u okruženju, a kasnije i globalizacija, te istakao zadovoljstvo što Autokomerc u svom timu ima ljude koji su tu od prvog dana, te veći broj zaposlenih koji su u firmi duže od 15 godina. Takođe se zahvalio svojoj porodici, zaposlenima, klijentima, partnerima i prijateljima na dugogodišnjoj saradnji i podršci.

Gosti su uživali u bogatom muzičkom programu, retrospektivnom filmu, plesnim tačkama i u sjajnoj slavljeničkoj atmosferi.

 


Ostale Vesti

Sa tradicijom i iskustvom, punim gasom ka budućnosti!